SNOASE VLEESCHPAKKETTEN 19 september 2020

Naar aanleiding van onze jaarlijkse scoutsbarbecue verkopen we dit jaar BBQ-pakketten. Hetzelfde vlees dat u gewoonlijks op onze bbq eet plus nog wat extraatjes. Weliswaar nog thuis te bakken, gezellig samen met uw bubbel bijvoorbeeld. Wij hopen alvast dat het even lekker gaat smaken als in onze scoutsbos.

Per persoon betaalt u 5 euro voor een groenten en pasta salade. Voor de rest betaalt u de vermelde prijs per stuk vlees, vis of iets anders.
Let op: hierbij zal een pastasalade en een salade van gesneden groenten zijn. Het zijn dus geen aparte potjes per groente

U kan uw pakket afhalen op den bos (wijnveld 251C sinaai), tussen 13u en 18u.
Als dit niet lukt kan u het ook thuis laten leveren. Wij leveren in Sinaai, Belsele, Waasmunster en Sint-Niklaas. Uw pakket zal tussen 13u en 18u geleverd worden. Hiervoor vragen wij echter 3 euro extra

BESTELLINGEN GESLOTEN.

• Gelieve een correct email adres in te vullen.
Ik, (naam contact persoon) met email schrijf (aantal) personen in en plaats volgende bestelling:

x Worst aan € 4 per stuk
x Kipfilet aan € 4 per stuk
x Saté aan € 4 per stuk
x Ribbekes aan € 4 per stuk
x Groentenburger aan € 3 per stuk
x Portobello aan € 3 per stuk
x Gemarineerde scampi saté aan € 5 per stuk
x Vispapillot (zalm) aan € 7 per stuk
x Vispapillot (kabeljauw) aan € 7 per stuk
x lam (met merg) aan € 5 per stuk

Gelieve hieronder aan te duiden of u uw bestelling komt afhalen of kiest voor levering:
Ik kom mijn bbq-pakket(ten) afhalen in 'den bos' (wijnveld 251C sinaai, 19 september tussen 13u en 18u)
Ik wil mijn bbq-pakket(ten) thuis laten leveren (tussen 13u en 18u). Gelieve hieronder uw adres en telefoonnummer in te vullen. Dit geeft een meerprijs van 3 euro.

Onderstaande enkel invullen indien u gekozen heeft voor levering (zo weten wij dat u voor de optie leveren koos!!!):
Ik wil mijn pakket(ten) laten leveren op volgend adres:
Format: straat, huisnummer, gemeente, postcode
Ik ben te bereiken op volgend telefoonnummer: